Aantal personen: 4
35 minuten.
3 theelepels Exotimex Knoflook
250 gram gele erwten besan (vers gemalen gele split erwten)
1/2 Madam Jeanette peper
2 middelgrote aardappelen
water
zout
3 takken selderij
2 theelepels gemalen komijnzaad
water
Aardappelen in stukjes snijden, in water zacht koken en daarna
fijnprakken. Alle ingrediënten plus 250 ml water aan de aardappelen
toevoegen en het geheel goed mengen; hiervan kleine balletjes vormen, de
olie intussen dampend heet laten worden en de balletjes hierin goudbruin
bakken
Serveertip: Serveren met Exotimex Mastersauce, Exotimex Redi Pepre
Sauce.
Phulauri smaakt het lekkerst als het warm wordt opgediend.
Variatietip: Voeg 1 blikje sardien in olie (circa 100gram) aan het mengsel toe.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |